Budget

Budget

Een uitvaart moet mooi en respectvol zijn, maar ook betaalbaar.

Ik denk graag met u mee en zorg er zo voor dat uw respectvolle keuzes uw budget niet overschrijden.


Een mooie, persoonlijke uitvaart hoeft niet per se duur te zijn.
Omdat u veel keuzemogelijkheden heeft, kunnen de kosten van een uitvaart sterk uiteenlopen.

Ik vind het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent en daarom geef ik u vooraf een duidelijk beeld van alle kosten, helder en transparant; dus géén onaangename verrassingen en geen onverwachte kosten achteraf.

Uitvaartverzekeringen

Belangrijk voor u om te weten: het maakt niet uit waar u verzekerd bent, u bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartondernemer. Of wanneer u niet verzekerd bent, ik kan altijd de uitvaart voor u verzorgen naar de wensen en voorkeuren van de overledene en/of de nabestaanden.

Bij een kapitaal- of sommenverzekering krijgt u het verzekerde bedrag uitgekeerd en kiest u zelf voor een uitvaartondernemer en uitvaartdiensten.

Een naturaverzekering dekt alleen de kosten die omschreven staan in de verzekeringspolis. Wilt u iets anders of extra’s, dan moet u bijbetalen. Soms beperkt een naturaverzekering u ook in de keuze van de uitvaartondernemer. Kiest u dan voor een andere, kleinere, uitvaartonderneming, dan kunt u uw verzekering afkopen. Het bedrag dat u dan ontvangt is doorgaans lager dan wat u voor standaard diensten zou moeten betalen. Toch loont het vaak wel, want een kleine uitvaartonderneming is vaak veel goedkoper.

Wilt u vooraf weten wat uw verzekering waard is?

Ik maak geheel vrijblijvend een begroting voor u van mogelijke uitvaartkosten in relatie tot uw verzekering.