Recensies door nabestaanden:

Beste Hans,
Namens mijn moeder en de familie wil ik je heel erg bedanken voor je goede zorgen en begeleiding bij de uitvaart van mijn vader.
We hebben een geweldige begeleiding gehad van Hans
We hebben vandaag een uitvaart gehad, begeleid door Hans. Vanaf het allereerste contact was de verzorging niet anders dan perfect te noemen. Correct, ingetogen, vriendelijk, met een lach als het kon, geduldig wanneer het moest. In de zes intensieve dagen van het overlijden tot de uitvaart was hans er voor ons en heeft-ie meerdere keren exact de juiste dingen gezegd en gedaan. Het maakt het verlies niet minder zwaar, maar de verwerking des te meer. Enorm bedankt voor de goede zorgen.
Ik ben Becker Uitvaartbegeleiding heel erg dankbaar voor de begeleiding en steun. Woorden schieten te kort!! Zeer professioneel en tegelijkertijd heel menselijk en vol met integriteit! Een afscheid is zwaar, maar dankzij Hans kijk ik terug op een heel mooi en puur afscheid. Bedankt!
Beste Hans, Heel veel dank voor jouw begeleiding rondom het overlijden, de uitvaart en de nazorg van onze vader en opa. Het was hartverwarmend, je aandacht en belangstelling voelde heel goed. Mede daardoor hebben wij op een heel fijne manier afscheid kunnen nemen van hem, die ons zo dierbaar was….
Beste Hans,
Heel veel dank voor jouw begeleiding rondom het overlijden, de uitvaart en de nazorg van onze vader en opa. Het was hartverwarmend, je aandacht en belangstelling voelde heel goed. Mede daardoor hebben wij op een heel fijne manier afscheid kunnen nemen van hem, die ons zo dierbaar was….
‘Het was zeer vertrouwd ’
Wij, mijn kinderen en ik, werden met veel begrip te woord gestaan. Er werd ruimte gelaten voor persoonlijke inbreng. Piëteitsvol, met de grootste zorg en niet overhaast. Alle lof, waar ik nog vaak aan terug denk.
Juiste balans tussen begeleiding en bescheiden aanwezigheid van de uitvaartbegeleider. Alles was wel doordacht, op de juiste momenten werd er informatie gegeven en de zorgen weggenomen.
Geen verbeteringen, wel: ‘Blijf mens naast de mens, zoals nu, grote steun, dank daar voor.
De hele familie wil Hans nogmaals bedanken voor zijn inzet en begrip. De dag van de uitvaart precies zo geregeld als overlegd, op een zeer intieme en fijne manier verlopen.
Zeer goed in het contact met onze kleinkinderen van mevrouw. Deze eerste ervaring met afscheid van iemand zo dichtbij is een basis voor hun leven. Dank!!!
We hadden de wens om onze moeder zelf geschouderd te dragen. Was best even een ‘dingetje’. Fantastisch hoe de heer Becker daaraan zijn bijdrage leverde. Hulde!
Ondanks het verdriet om het afscheid van mijn dierbare man, onze vader en opa, kunnen we terugzien op een waardig, respectvol, stijlvol, sereen en liefdevolle afscheidsdienst in de kerk en begrafenis. Veel dank aan de heer Hans Becker voor de fijne begeleiding.
Alleen maar lof en alle complimenten voor Hans Becker. Ik zou ieder ander in dezelfde situatie Hans aanbevelen.
Hans heeft ons zo begeleid, dat hij leidend was en zorgde voor het blijven binnen de planningstijd en tegelijkertijd voelde dit niet dwingend en voelden wij alle ruimte en tijd voor onze emoties. Zeer professioneel en tegelijkertijd heel menselijk en zorgzaam/ondersteunend. Dankzij de steun en begeleiding van Hans kon ik samen met Hans mijn moeder afleggen. Een zeer intiem en mooi moment, waar ik Hans zeer dankbaar voor ben!
Het woord ‘professioneel’ staat voor mij als ‘zakelijk en koud’. De begeleiding was meer persoonlijk en meelevend. Dat was fijn!!